Kylling i "god sovs" med frisk pasta
4 dages holdbarhed

Kylling i "god sovs" med frisk pasta

Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med stødt og frisk koriander, og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kyllingeoverlår
700 g
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Citron
½ stk
Stødt koriander
½ tsk
Hvidvin cooking wine
½ dl
(Svovldioxid)
Solo hvidløg
⅔ stk
Grønne bønner
100 g
Koriander
1 drys
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
959 kcal
Fedt:
39 g
Kulhydrater:
70 g
Protein:
82 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Varm olie op i en gryde eller sauterpande. Kom kyllingeoverlårene i og steg dem gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber og skru ned for varmen.
Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand. Kom bouillon, 2 spsk citronsaft, stødt koriander, hvidvin og presset hvidløg i gryden til kyllingen. Lad simre under låg i ca. 20 min.
Nip bønnerne og kog dem ca. 5 min. i rigeligt vand. Skyl og hak den friske koriander.
Kog pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og hakket koriander og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt. citronsaft.
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og servér med frisk pasta og bønner.
Håber maden smager!